2006.09.23. Szombat

Ma volt nálunk Csanak, meghallgatta a motort. Van valami rejtélyes kopogás, ami nem szelep hang. Vagy dugattyú csapszeg, vagy hajtókar csapágy kezd tönkre menni, úgylátszik akik köszörülték, nem mosták meg rendesen. Köszönöm. 1-2000km és kiderül, hogy mi a baj. De Csanak megnyugtatott, hogy mindig van nála vontató kötél. :)

Ezután elindultam Győr-Szentivánra, ahol a kasztnis ismerős várt. Útközben autópályán 100-110zel mentem fel egy emelkedőn, és egyszer csak elment az ereje a gépezetnek. Félre áltam, már átfutott az agyamon a gondoltat, hogy hívom Csanakkor vontatni, de csak a belső gyertyáról esett le a gyújtáskábel. Kasztnisnál megcsináltuk az ajtót, majd go haza. Időnként a lámpa kapcsoló megint működik, de már tényleg nemtudom, hogy mi van.

Kovácsoltattam egy laprugót a mostani helyére, mert ez már tulságosan is ül. (a sárfogó gumit leszedtem mert zavart, hogy hallom menetközben a súrlódását :) ) Be rakás következő héten lesz elvileg.

Az irányjelzők is rosszalkodnak. Jobbra indexnél minden ok, balra indexnél csak a belső visszajelző működik, kívűl semmi. Vészvillogó esetén csak a jobb hátsó lámpa villog rendesen, a többi csak nagyon halványan. Pénteken jön Nándy és megvizsgálja, hogy mi van. Egyébként az indexrelé tűz forró volt működés közben. Még mindig útálom az elektronikát. :@

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!