2007.04.17. Kedd

Akkor most megpróbálom leírni a hétvégét:

Csütörtök: Veszprémből hazafelé néha rángat az autó, végén nem pörög fel a motor alapjáratról. Otthon kondi csere. Minden OK.

Péntek: Reggel nem indul a kocsi. Zozyk hozzányúl a gyertyakábelhez. Kocsi pöc-röff. Zozyknak ventilátorház szerelés. Jó lett.

Fél 1kor indulás Egerbe, útközben 1-2 szer megállás, gyertyakábel visszarakás, Zozyk ventiház csavarozás. Budapesten kétszer kondi csere. Többiektől 30-40perces lemaradás. M3-ason 110es utazó (az órám lefelé csalJ . Többiek utolérése.

Este Pallagi Norbinak féltengely csere. Alkar összekaszabolása szerelés közben. Fél 4 körül lefekvés.

Szombati napot már leírták mások, nap vége felé hülyéskedett kicsit a kocsi, de amúgy minden ok. Este hőforrás, és részegedés.

Vasárnap fél 10 felé másnaposan indulás haza. M3-ason kondi csere, majd mex reszelés, majd meg csere. Budapesten kétszer kondi csere. M1-esen egyszer mex reszelés, majd Biatorbágy és Bicske között Zozyk ventilátora darabokra hullott.(Panda 30 Rulez!) Elmentem Tatabányára másik ventilátorért (köszi Ughy Ákos). Közben kipufogóm nagyon hangos lett, és bizonyos fordulaton nagyon berezonált az egész autó, meg csörgött is néha, meg elment az ereje néha. Elhagytam a belső kipufogó könyök belső két csavarját, meg a külső is már laza volt. Zozykékhoz visszatérve pótoltam a csavarokat, ahogy tudtam. (ugye oda spec, egyik oldalon vágott fejű csavar kellene). Állítottam gyújtást. A rezonálás okát keresve észrevettem, hogy a hardy csavarok elég lazák, meg a hardyk is már halálukon vannak. Jah és észrevettem hogy el van repedve a kipufogó dobom. Közben szeretem egy kis égési sérülést a csuklómra.

Közben Zozyk is kész lett, tovább indultunk. Első kúton kézmosás, másodikon Zozyk olajat töltött a motorba, harmadikon vett egy flakon olajat. Utána már gond nélkül haladtunk hazáig.

Otthon, amikor az akksi sarut levettem, (mert valami szívja az akksit) észrevettem hogy forró az egész, meg a saruja is. Érdekes…

> >

Amúgy a találkozó nagyon jó volt leszámítva az oda és a vissza utatJ

A szombati szavazáson a résztvevők a második legszebb autónak titulálták LiLit. Meglepődtem, mert ezzel az állítással vitatkoznék, de köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzájárult ehhez. Igazából az előző tulaj munkáját ismertétek el, meg áttételesen az enyémet. (suli mellett dolgozva szereztem a pénzt a kocsira, meg jelenleg is úgy tartom fent). A kocsin nagyon sok hiba van, igyekszem minél előbb kijavíta(tt)ni azokat.

> >

Köszönöm még egyszer Bikádi Gábornak és segítőinek a szervezést, lebonyolítást. A véleményemet a hőforrásban már kifejtettem.

Köszönöm Taky-G.-nek a 2 db megszakítót, remélem beválnak, miután kiderítem az elektromos gubancot.

Köszönöm Zozyknak, hogy mindig megállt lefényképzeni, hogy éppen mit cserélekJ + a söröket

Köszönöm a Trabis srácnak, hogy haza hozott minket a hőforrásból + a dísz Jägeres dobozt.

Külön köszönet jár Kliment Lászlónak is, aki a Club-os sapkákat ajándékozta a Clubnak. Azokat a sapkákat kapták az emberek az oklevél és a bor mellé.

Péntek reggeli nem indulás Zozyk vs Ventiház Round1 Mosás után Forgalmi dugás Váltószerelés Anikó alatt Szépasszony völgye Apartman parkolója M3: Kondi #1 M3: Mex reszelés. Hogy is van ez a sárga izé??? BP: Kondi #2 BP: Kondi #3 M1: Mex reszelés M1: Zozyk vs Venti: Round2 no comment repedés:(

Kommentek

Lajoska

Áron említette, hogy elég sok gumigarnitúrát tartotok otthon, már-már van egy kész gumiszobátok. Szerintem kellene egy konditerem is. :)

Dömi

Lajoska #3903:
hülye
meg egy ahol megszakítok?

Törölt felhasználó

Te sem unatkoztál az útközben :) még1x thx :) :) :)

obrotka gyula

kurva jó a leírásod!! :) :) :) a három képen majd meg szakadtam. :) :) :) :) :) :) :)

Törölt felhasználó

Hehe Dömi úgy fallja a kondikat és megszakítókat :) :) :) .

Karácsonyra legközelebb kapsz mindenböl egy ládával! > ;)

Dömi

Pallagi Norbert #3906:
inkább unatkoztam volna... :)
gyõr környékén már pofozgattam magam néha hogy ne csukódjon le a szemem. Miután haza értem, fürdés, kaja majd go a buszra, ami veszprémbe vitt. A 90 perces útból vna kb 6-7 emlék képem, a többit végig aludtam...

obrotka gyula #3909:
Leírás kicsit szokásosan bõbezsédûbb volt tegnap, de aztán egy véletlen kattintás miatt eltûnt, rátértem erre a tõmondatos verzióra :)
muszáj volt számozni õket :) Amúgy a mex cserérõl nem született kép. Az elég lassan ment (a szokásoshoz képest)...remegett a kezem, szét voltam csapódva, Zozyknak kössz a segítséget :)

Polski #3912:
a kocsi falja, nem én. :)
Kössz, de inkább addigra már ki akarom deríteni gondot. Amúgy most a szerelõ ládámba van kb 6-7 kondi, 3 vadi uj mex, meg kb 3 olyan, ami még smirglivel még egy körre berakható :)

Amugy érdekes hogy a Pestõl Füzesabonyig tartó majdnem végig padlógázon menés alatt nem volt ideje a motornak olyanon gondolkodni hogy kondit cseréltessem-e velem :) Bzzeg a városi araszolás, meg a 90es tempo...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!