2007.04.21. Szombat

Tegnap leszedtem a kipufogót. Az egyik tartóvasa el volt törve, valósznű ezért lazultak ki a csavarok, meg ezért repedt majdnem körbe. Apuval meghegesztettük. Ma felraktam, remélem jó lesz.

Megnézegettem még a megszaktót, nem feküdt fel teljesen a kalapács az üllőre.
Az egyik egri talis képen megláttam, hogy nem ég az egyik tomptott fényszóróm. Megkérdeztem Zozykot, hogy hazafelé égett-e? Azt mondta nem. Nézegetve a dolgokat, néha elég furcsa volt. Valamikor világított, valamikor helyzetjelző helyett...meg ilyenek. Akksi és vezetékek segítségével megnéztem a 2 benttlévő, a izzókészletes, meg a pincébe talált még kb3 izzót. Sikerült 2 db jót kiválasztani (többi kuka). ugyhogy most minden világít ahogy kell.

Kezembe került a multiméter, úgyhogy elkezdtem ampert vadászni.
Kiderült, hogy a erősítő szívja az akksit. 0,4 Ampert fogyaszt, ami szerintem 2 nap alatt már le tudja annyira szívni az akksit, hogy a riasztó ne engedjen indítani.
Majd egyszer kiderül...hogy miért...addig marad erőstő bizti kiszedés.(közeljövőben amúgy is ki kéne szedni a zenedobozt.)

Kommentek

Törölt felhasználó

Nem lehetne megoldani, hogy az erõsítõ tápkábelét megszakítod egy kapcsolóval?

nyuszy

Polski #3977:
Az túl egyszerû lenne :c)

Marczin Róbert

Polskinál a pont. Kapcsolóval szakísd meg az erõsítõ tápját, a vezérlést meg gondolom Remote szálon kapja a fejegységtõl. De ha nem használod, teljesen felesleges, hogy feszített állapotban legyen az erõsítõ, mert csak kajál... :(

Dömi

Polski #3977:
nyuszy #3981:
Marczin Róbert #3982:
igaz,de szombat délután kurvára nincs semmi hely nyitva ahol polskierõsitõkapcsolót lehet venni :)


AMugy meg csak pár hete kezdte el, majd mindjárt visszakeresek rá, hogy mi volt akkor a story. Mert csak mostanában szívja le...eddig nem...és a zenéhez nem nyúltam asszem :)

Ez a kábel bemegy a naaagy dobozba...de ott még nem tudom konkrétan hova megy, mert nem volt kedvem szétszedni (sok pici szivacsdarab rulez). De gondolom hogy az erõsítõhöz, mert attól kapja a többi hátul levõ hangcucc a mindent.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!