2007.06.11. Hétfő

Tegnap Áron elhozta nekem Győrből a örökönindítót. (köszi)
Ma kicseréltem a behúzó mágnesét, és lőn siker. Működik, ahogy kell. Ezután jól felemeltem a kocsi jobb oldalát, majd kicseréltem a fennt lévő -időközben teljesen tönkre ment- önindítóval.

Most meg eszembe jutott, hogy vettem bronzkeféket is, hogy akkor már kicserélem azt is, de elfelejtettem. Hát majd máskor...remélem jó sokára.


Jah még az előzőből kimaradt az is, hogy kicseréltük a szélvédőmet Áronnal a múlt hétvégén. Előzőt megette kicsit egy elgyengült ablaktörlő lapát. Kezdeti figyelmetlenség.
Meg az volt a gyanúm, hogy a szélvédő szélén át kerül víz a lábamhoz, hogyha esőbe utazok.(a kormánykapcsoló kábelkötegének lyukjánál). Amúgy ott jön a levegő is, bár azt nem bánom. Vki valami tipp, hogy hogy kerülhet oda víz? (csomagtartóm dugig van, úgyhogy kizártnak tartom, hogy előlről, azon át jut oda. Vagy van egy víz levezető lyuk az ablak keret bal alsó sarkában, ami elvileg gyárilag egy csővel ki van vezetve a kasztniból. Ez lehet a gond?

Kommentek

Törölt felhasználó

Jajj, te is ezzel szívsz vazze :c) ? ugye milyen szar elázni a kocsidban? (Szesztõl jó, csak csapadéktól nem... :P ;) :) )

obrotka gyula

hülye kérdés, de úgy emlékszem szabi kinyomta valami ragasztóval a szélvédõkeretet. kérdésem arra irányul, hogy milyenek voltak a lemezek a gumi alatt?? (volt rozsdásosdás??)

Dömi

obrotka gyula #4941:
jah találkoztam a raganyóval...nem vettem észre alatta rozsdát. Egyedül az ablak jobb alsó sarkában van pici, de az helyén lévõ üvegnél is látszik, és beljebb nincs. (legjobb emlékeim szerint.)

Törölt felhasználó

jaj de jó,hogy nekem ilyen nincs, cserébe a csomagtér azik be :)

Buszos Petya

Nekem valahol beázik az utastér egy kicsit, de nem tudom hol. A csomagtartó meg valami kibaszottul, de szintén rejtély, hogy hol. A szélvédõ környékén jónak tûnik pedig. Tudja a rák...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!