2007.07.09. Hétfő

Hétvégi beszámoló:
Pénteken reggel visszatettem az alufelniket, majd meghúztam a jobb hátsó lengéscsillapító csavarját, valamint állítottam a bal első kerék csapágyán.
Futóműves állított a kerékösszetartáson, majd még  vásároltam ezt-azt.
A napot az ülések, a kormány, a kipufogó visszacserélésével folytattam. Negyed 6kor végeztem, pont akkor értek hozzánk Serman Nikiék Celldömölkről. Gyorsan összepakoltam az útra való szerszámokat, meg a saját cuccaimat is, és indultunk N. Petyáékat sürgetni. Menetközben kinyílt a motortér tetőm, Petyáéknál kicseréltem a zárat (vizsga előtt este kiugrott, ami bent volt, másikat meg délután adott Endre)
Végül fél 8-kor indultunk el Komárom felé. A motortér tető megint kinyílt, ezért kitámasztva mentem Zvolenig.
Komáromban beírtam a GPS-be, hogy Zvolen, autópálya mentes útvonalon. A szerkezet kis mellékutakon, falvakon át küldött minket, de az út minőségére nem lehet panaszunk. Menet közben 1-2 rosszabb útszakaszon pislákolt a töltésjelző lámpa, meg egy idő után magas fordulaton is. Fél 11 körül értünk oda. Szombaton jó volt a felvonulás, bár túl gyorsan mentünk :) Kint a réten repülni akartam, de 6 ember reptetése 1,5 órán át tartott, majd bedöglött az egyik gép. Ekkor  döntöttem úgy, hogy visszaváltom a jegyemet. Ezután Istvánékkal és Petyáékkal elmentünk pizzázni, meg meglestük a várat. Este iszogatás a bandával, majd alvás :) Vasárnap vettem egy-két szuvenírt a boltban, majd fél 11 körül indultunk haza. Menetközben nem volt semmi probléma, ugyan azon hegyes-völgyes kanyargós útvonalon mentünk, mint odafelé.
Fél 3 körül értünk haza.

Ügyes volt a kisautó, bár Győrben a búcsúzás után nem indult újra. Néha csinál ilyet, hogy csak kattanik az indítás reléje a csomagtartóban aztán annyi.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!