2007.07.23. Hétfő

Valamikor a múlt héten (vagy talán még azelőtt?) felraktam a májusban vásárolt bis lökhárítókat. A hátsóba még kell vennem tolató lámpákat, vagy valamit ki kell találni, mert ami a gyári lökösömben volt, azok kicsit szélesebbek, mint az átlag lámpa. Ezt a lököst megfaragni meg nem nagyon van kedvem egyelőre.
Elől annyi volt a probléma, hogy a 2 nagy reflektor a gyári lökhárító kereszt merevítőjéhez van rögzítve. A keresztmerevítőt kis szenvedés árán (vágás a hosszából, fúrás, hajlítás, fúrás) átoperáltam az új lökösbe, és már kész is.

Egyik nap szétszedtem a rossz generátorom, majd megpucoltam, azóta várja sorsát. Leginkább vmi műszeres vizsgálatot.

Volt porszívózás, meg autómosás, ami eléggé elhúzódott. A tali plakátot a Zvolenben ajándékcsomagban kapott ragasztószalaggal raktam ki, mely szalag tök jól ráragadt az üvegre, nem is volt türelmem teljesen levakarni. Közben a szomszéd megjegyezte, hogy ennyi idő alatt ő még a mondeoját is lemossa. Válaszom: mert az igénytelen autó, azt 5perc alatt is le lehet mosni. :)

Csütörtökön segítettem Áronnak a váltócserében, majd összepakoltunk és elindultunk Velencébe. Kisbér előtt töltés hiány miatt Áronnak lemerült az akksija, ezért akksicserét követően mentünk tovább. A tesconál találkoztunk a többi szervező emberrel, majd a hétvégi kaja és pia adag vásárlása után mentünk a kempingbe. Az út során 3 szor kellett betolnia Áronnak és Árpinak valami titkos hiba miatt, bezzeg a kempingben, amikor csak úgy megpróbáltam, hogy indul-e, egyből jó lett.
A pénteken végig munkálkodtam, közben Áron a kocsim segítségével megcsinálta a generátorát.
Szombaton a vonulás közben egyszer hallottam vmi csavar zörgést, átfutott az agyamon, hogy esetleg a hardyból hagytam-e el. Pár km után bebizonysodott a gyanúm: jobb oldali menesztőből 3 csavar eltűnt, vagy törött, 1 pedig elgörbült, amit nem tudtam a helyszínen kiszedni belőle, ezért gyors menesztő cserével oldottam meg a problémát. Gyorsan belecsavartam 3 csavart, majd folytattam az utat. Bár nem értem hogy történ az eset, voltak bent rugós alátétek is, valamint 10.9-es keménységű csavarokat használtam. Köszönet annak, aki segítő szándékkal ki állt a vonulásból: Robi, Endre, Gyula (ha valakit kihagytam, attól bocsi, szerintem volt még egy ember)
Szerelés után megint nem indult a kocsi, csak kattant a csomagtartóban a relé.

Vasárnap reggel tankolást követően összeraktuk a Takyval az ügyességi verseny pályáját, majd kicsit árultam a Clubbos dolgokat. Szabad időmet kihasználva megcsináltam tisztességesen is a menesztő cserét, valamint visszacseréltem az akksit Áronnal.


Fél3-3 körül indulhattunk hazafelé, közben kiraktuk Árpit Kincsesbányán, majd fürödtünk egyet az ottani víztározó tóban.
Fél6-ra értünk haza, probléma mentesen, bár a 81-esen elég sok kamikazee ingázó külföldi vendégmunkás volt.

Köszönet mindazoknak, akik eljöttek a találkozóra.
Még nagyobb köszönet a szervező társaknak, főként Gabe, Nyuszy, Ricsi triónak a sok -sok munkáért.
Köszönet azoknak, akik nem voltak szervezők, de sokat segítettek a hétvégén: Takyné, Ricsi Gabija, Hollo, Csanakné, Szilvi, azokató +akit kifelejtettem :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!