2007.10.07. Vasárnap

Már rég óta járszotta az autó, hogy kedve szerint indított az önindító minden gond nélkül, vagy semmit nem csinált. Mindezt függetlenül attól, hogy hideg vagy meleg a motor, hogy 2 percet vagy 2 hetet állt előtte.

Mostanában egyre többet nem indított. Pár napja olvastam totalcaron valami fiat kisbusz népítéletét. Abban volt hasonlo eset. Egymás után 170-szer (Addig birta idegekkel a szerelő a próbálgatást) indított, máskor meg egyáltalán nem. Kiderült kb fél év múlva, hogy az akksi kicserélése után, hogy az volt a baj. Gondoltam hátha nekem is ilyen bajom van. Nándynak még volt egy tippje a főkábelre is. Ma délután jött Endre és Nándy mérőműszer kíséretében. Indítunk, persze csak a relé kattanik a csomagtartóban, önindítóhoz kb 9 Volt jut el. Akksi 10 Volton van. Anyu polskijából átraktuk az akksit az enyémbe, egyből tökéletesen indult. Toltés is van, alapjáraton 13 Volt.
Eddig az akksiban nem néztem sav szintet, mert a kupakjai nem úgy vannak kialakítva, hogy kicsavarhatóak legyenek, gondoltam azért mert gondozás mentes. Nándy mondta, hogy nem is. Kinyitották, és kellett is tölteni bele folyadékot. Most töltőn van, holnap kiderül, hogy mennyire van tropára menve. Lehet vennem kell majd egy újat. Ez van.

Segítségért köszi a fiúknak!

Kommentek

Törölt felhasználó

te kis butus...30 rongy alatt nem kapsz gondozásmentes akksit. ;)

Dömi

Bikádi Gábor #7087:
már megint k*rva okos vagy, hiányos információkkal! :)
Havi 10000-ért, citroéneger matricával nem kapsz normális autót. :) :) :) :) :)

Törölt felhasználó

Dömi #7102:
:P

Marczin Róbert

Dömi #7102:
Aztapicsa!!!!!!
Ettõl leestem a székrõl röhögés közben. :D :D :D :D :D :D :D
Ez odavert rendesen!!!!!!!
;)
: o) : o) : o) : o) : o)

Dömi

Marczin Róbert #7138:
no meg ne sérülj!
igyekszik az ember ápolnia jó kapcsolatot :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!