2017

Idén sem sikerült sűrübben és naprakészebben posztolnom, mint az elmúlt években. Viszont idén nem volt semmi komoly szerelés, javítás, fejlesztés az autón.  (Az előző post listájából semmi nem teljesült)

Ennek több oka van. 
Tavasszal a Barbi autóján dolgoztunk nagyon sokat annak érdekében, hogy nyárra üzemképes legyen (Arról az autóról is írok majd valamikor)
Nyáron költöztünk, ami elég sok szabadidőt emésztet fel. Szerencsére a költözés a bérelt garázst is érintette, jelenleg egy elég tágas helyen vannak az autók, de még elég sok munka van a helységben.

Mivel tavaly ősz óta van használós autónk is (Szintén írok majd róla), ezért a polski tényleg csak "ünnepnapokon" volt előszedve. Idén kb 2000 km került bele.

Tavasszal kétszer jártuk meg Paksot, mivel Raver felbújtása miatt a tavaszi talit közösen szerveztük arra a környékre. Pár héttel a találkozó előtt tartottunk egy terepbejárást (Fadd, Erőmű, Csárda, Borászat, Lusszonium) a napsütésben. A találkozó hétvégjén kevésbé volt jó idő, de a főbb programok megtarthatóak voltak.

Júniusban a Fiat500 Klub Balatonfüreden tartott találkozót. A változékony időjárás miatt csak egy rövid délutánra csatlakoztunk a programhoz. Jártunk Hegyestűnél és Balatonudvadrin, és egy jót beszélgettünk DKW-val.

A 126beach idén új helyszínen került megrendezésre, ami némiképp komplikáltabb szervezést okozott nekünk. Ennek ellenére (a résztvevők visszajelzése alapján) sikerült megütnünk a szokásos színvonalat. A találkozón túl sokat nem autóztam, többnyire egymás mellett parkolt a két autó.

Az őszi tali Szegeden volt, de egyéb program miatt csak szombat délelőtt tudtam a helyszínre érni. A Tűzoltóság érdekes program volt..az étterem pedig szánalmas (Jobb Mint Otthon vendéglőt kerüljétek).  A hazaútra nagyon cudar időjárás jutott, néhol 70 km/h sebességet sem lehetett elérni a szembeszél miatt.

A kocsi már téliesítve lett, egyelőre a garázst akarom fejlesztgetni, hogy kicsit otthonosabb legyen.
Ehhez kötődik az is, hogy a Győrből (szülői ház) elhoztam minden ott tárolt polskis cuccot. Így nem foglalja ott a helyet, és nekem is kéznél van minden. (3 kör volt a Zafirával :) )

Paks - bejárás Paks - bejárás Barbi kocsijával Fiat500-as csapattal Hegyestűnél 126beach Az új helyszín, látotatóval Szegeden Elrakva télire

Kommentek

KG

Gratula az uj garazshoz, meg a kiegeszito szobakhoz! :)

raver

Egy eléggé összevont blog lett. :D
Vállalom a felelősséget a tavaszi tali miatt. :D De, szerintem simán jó volt.
A garázs tök szuper lett, a házzal együtt. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!