2005.09.08.

Felmentünk a kocsiért Budapestre Szabihoz!

Le rendeztük a formalitásokat...és készültünk hazaindulni!

Szabi mondta hogy melegen nem indul a kocsi csak tolásra... gondoltam érjek haza vele Győrbe aztán majd itt megoldjuk a problémát... erre tankolás után(még BP-n) nem indult az autó tolásra sem... a benzinkúton 2 szerelő felajánlotta a segitségüket... állitottak az előgyújtáson ...ezután tolásra beröffent az autó..... el is indultunk... de gyorsitáskor iszonyuan csörömpölt a motor... 80 fölé nem is bírt menni... és iszonyúan füstölt is... szóval jó magas előgyújtást csináltak a "MESTEREK"!

Az M0-ás egyik emelkedőjén félre áltam mert már kb 30cal szüttyögtem felfelé... autó le is fulladt.... mondta apum hogy elmegy vontató kötelet venni...és vontatjuk...addig is haladunk...és hűl a motor...

Hát apum elkezdett vontatni...gondoltam én kis naív hogy majd olyan 50-60nal húz....ehelyett 80-90nel vontatott a tök sötétbe az 1es úton...minden esetre igzi volt 90nel előzni  tök sötétbe ..egy tök meg nem szokott autóval...úgy, hogy 3méterre vagy egy másik autótól :)

Tatabányán megpróbáltuk beröffenteni... de nem indult... szóval vontattuk tovább... 10re haza is értünk!

Végülis majdnem ugyanannyi idő alatt értünk haza mint ahogy tervezve volt...csak igy nem evett túl sok benzint a gép! :)

 

az áldozat

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!