2005.10.14.-16.

Péntek:
Reggel nem akart beengedni az autóm... egyszerűen nem pattintotta ki a motor az ajtót...szerencsére a vésznyitóval ki tudtam nyitni a másik ajtót... nap folyamán kiderült hogy a motor megdöglött...egyszer sem akart beengedni... végén már kizárva hagytam az elefánt fület...és ott benyúva (nagy nehezen, mert a tükör miatt nem lehet kinyitni teljesen) tudtam kinyitni az ajtót
Délután Áron pókjában ventilátort cseréltünk, majd enyémből kikaptuk a motort és szét szedtük, amennyire kell!
Beraktam az új termosztátot!

Szombat:
Délelőtt CSanak prof. és Áron segitségével visszaraktuk a lesikolt megperselyezett hengerfejbe a szelepeket, kicseréltük a belsőfőtengely szimeringet, és a nyelestengely vezetőt!

Déltuánra eltűntek a segitőim,igyhát egyedül raktam össze a motort... helyenként sok szivással (pl ventilátor ház)... motor berakás se volt túl egyszerű egyedül ...11körül felfüggesztettem a műveletet ..felidegelt a generátor bekötése...volt 3 kábelem...és csak  2 helyet találtam hozzájuk(leszögezem nem vagyok túlságosan elektronikai szakember)... kiderült hogy egyik helyre 2 kábel megy(ki hitte volna :) )

Vasárnap:
Befejeztem az elmaradt dolgokat... be is röffent szépen a gép! De valami gyanús füst áradt a kipuff könyök és a kipuff cső közül... kiderült hogy csak a felesleges zsír égett ki!

Megnéztem az ajtó nyitó motort is...elgyengült, ideiglenesen kicseréltem a anyós ülés felöli motorral...
Kiprobáltam hátha a gyenge motor az anyósülés felöli ajtót ki tudja nyitni...próbálgatás közben letestelt a vezeték...kiment egy biztositék...amit félóra alatt találtam meg a csomagtartóban (a sok relé,inditásgátló,zene cucc miatt jó kis spagetti feeling van ott)... persze ilyen bizti nem volt itthon készleten...se a bricoba...tescoba végül találtam!jól le is szigeteltem a kábel végeket...

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!