2005.11.19. Szombat

Ki idegel ez a nő!!! :)

Csütörtök este gondoltam beröffentem...hogy a kedd óta visszacsurgott benzint felszivassam..ne reggelj kelljen szórakozni vele! Ajtó is simán nyilt...pöc-röff és indult is! Péntek reggel nem akart beengedni..nem nyitotta ki az ajtót.. anyós ülés felől bejutottam...és nehezen is indult! Este már müködött az ajtó nyitás... kiérti ezt?

A mini tali során a Muskátlinál közel áltam a hegyoldalhoz...hogy elférjünk az autókkal...erre az első lökösről lepotyogott a nejon... tök jóóó!!!

Ma reggel ajtót megint nem nyitotta a motor(lehet fázik)...másik oldalit kipattintotta...de az meg kicsit oda volt cuppanva a tömitő gumihoz... jégoldóval nagyából engedte...ugyhogy be tudtam jutni a kocsiba!!! :) :) :) juhéééé
Pöc röffre indult legalább :)

De Áron kocsija meg nem indult...sok indítózástól akksi lemerült... bikázással se indult... aztán végül berántotta apum a hyundai-val! Szóval iszonyúan várom a nagy hidegeket!!! Mondjuk télen amugy se nagyon akarom használni az autót!
Meg ma reggel alapján Lili se akarja hogy használjam :)

Jah és van valami rejtéjes kopogó hang... motor balhátsó oldalától jön kb... gáz fröccsre lehet elmúlik...vagy csak nem hallom a kipufftól :)
Gázbowden is hidegekbe néha nem rugózik vissza rendesen!

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!