2005.12.16. Szombat

Még a múlt hét folyamán beröffentettük a piros pókot, február óta állt, ahoz képest semmi gond nélkül beindult!Elektronikát kicsit rendbe kell rakni,de amugy egyben van!

A hét folyamán 126fannal (Endre) voltunk egy közeli bontóba ..körbe nézni ülések terén...nem sok értelmeset láttam...ami teccet is az meg szakadt volt...azért elhoztam egy Zastavából egy kapcsolot, amely ugy néz ki mint a kispók kapcsolója, csak ha felvan kapcsolva, akkor világit! Nah ez lesz az én tolató lámpa kapcsolom(már többször égve felejtettem(kézi kapcsolású))

Ma el is jutottam odáig hogy ezt berakjam! Azt hittem egyszerübb lesz... iszonyú spagetti van a kapcsoloknál :) Egy vezetéket rányomtam...kettő másik lejött..kb igy játszottam egy darabig, és még most sem tökéletes... bár a büntető lámpa környékén más gond is lesz! nem csak az hogy leszakadt a vezeték a kapcsolojáról (legvégén szakadt le, tehát kezdhettem volna az egészet előről, nem volt kedvem)

Jártam ma gumisnál is, rosz volt már a szelepe a gumimnak, kicserélték...mostmár ok! Ujra 4téli gumi van fenn..nem 3téli és 1 nyári!

Este 8 felé végzetem a dolgokkal, járnék ki a garázsból, de az ajtó nem csukodik be... nem akasztja meg az a 4 fül a zárban! Ujabb káromkodások közepette leszedtem a ajtokárpitot...és láttam hogy az a fül aminek meg kéne akasztania..nem ér hozzá...gondoltam elgyengült a rugoja... nem volt para mert pont van egy balos zár készleten...dehát ugyebár azt jomoka cserélni... (bár kilincsem nincs, azt legalább már nem kell lekötni)
Hát kiszedtem a zárat...akkor meg jó volt... ismét elsoroltam Lili felmenőinek egyes testrészeit...  majd visszaraktam... és müködött!

VÉgül még kiderült hogy nem müködik ismét az ajtót kipattinto kp zár! jobban megnézem..és kiderült hogy az maradt összehuzodva, és az feszitette a zár beakasztó kis fület!

hát örvendek... :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!