2006.01.13. Péntek

Az elmúlt időkben voltak kalandok az autóval, csak nem dokumentáltam! :) Nah most beszámolok:

Volt hogy a vezető ülés alatt 5cm víz állt, valahol bejutott az eső.
Szélvédőnél néztem, ott nem, ajtónál nem találtam rá utaló jelet, végül a küszöb belső felén van egy gyári lyuk, ami levolt ragasztva, csak már gyenge volt a ragacs! Valamint a kárpit gumis része, és a rendes része közé is be került a víz, és onnan is spriccelt ki! Talán már jó lesz!

Voltak olyan hidegek is hogy a plafonon is jég volt, kivülről és belülről is jég volt a szélvédőn! Ajtó nyitó motor se mindig akarja azt amit én (ajtót nyitni :) )

Néha fura hang hallatszik előre vagy hátra induláskor, Csanak szerint kevés az olaj a váltóban, ma vettem is 1liter Mol hykomol 80W90-est! Nemsokára beletöltöm!

Ma azt vettem észre hogy iszonyúan lennt fog a kuplungom, sokszor van reccsenés váltáskor, nem szakítja meg rendesen a kapcsolatot! Lehet hogy megnyúlt a bowden, vagy kezd elszakadni! Holnap megvizsgálom!

Régóta tetszett kalAndor km órája (nyáklapból van kimaratva, ledes, szépen néz ki!). Mivel ő újat alkot, igy eladta nekem! Beszerelés simán ment, de azóta rakoncátlankodik a világításom, valamikor van, valamikor nincs, valamikor csak helyzetjelző van, szóval érdekes!

Vettem hátulra is sárfogó gumikat, talán ebből nem kell levágni hogy beférjen! :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!