2006.01.20. Péntek

Gyújtás keresés!
A gyújtás le van relézve, ígyhát elöszőr a reléket néztem sorba! (4 db van egymás mellett, mindegyikre 5 vezeték :) ) Végig próbáltam mindet, mind jó! Néha amugy miközben dugdostam át a drotokat, volt gyujtásom, kb ilyen 5 Ft-os trükk szintü :)

Még megnéztem jopár kábelt hogy merre megy meg hova, meg biztosan-e...végül neki áltam a gyújtás gombot szétbontani! Hát persze hogy az volt a rossz! szerencsére volt még 2 szabad lába a kapcsolonak ,amik még működnek!

Tompított fényt is alkottam! A kapcsoló után nem engedem fel az áramot a fényváltóhoz, hanem összedugtam a kormány tövében, igy van tompitott fényem, fénykürtöm! REfrim nincs, de nem is nagyon hazsnálom!MAjd később megalkotom a korm. kapcsolot!

Sikereken felbuzdulva elmentem bulizni!
Egy ismerős csaj a következő képpen reagált amikor meglátta a gépezetet: "JAjj de cukorbogár..."  Hát ilyet se mondtak még rá... :)
Majd nyomtunk egy kis afterpartyt a kocsiból szóló zenére majd indulás haza!
Hazafelé sikerült találkoznom zsarukkal (a helyről elvezető összes úton állt egy-egy minimum!) Szerencsére tetszett nekik a kocsim, kormány nem annyira jött be nekik :) De rendesek voltak! Bár nekik is új oktaviájuk volt... kezdem nagyon nem szeretni azt az autot! :)

 

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!