2006.01.23. Hétfő

Reggel: -20 FOk kb! (-18ig skálázott hő(?) mérőn nem lehet még leolvasni a pontos értéket! :) )
Kocsi nem pöccre, de beindult reggel,bár az indító gomb megint nem akarja az igazságot! Zenét direkt nem halgattam, had töltse csak a generátort. Délután nem  volt olyan egyszerő a helyzet! Indítozok, gyengül az akksi... félperc pihi..ismét....majd végül sikerült életre kelteni! Azóta futkostam eleget zene nélkül, talán helyre rázódott!

MÁS:
 Adott az utcánk, aki volt szeptemberben győritalin ő ismeri a terepet! :)
Szóval ugyebár van itthon most 4 polszki, 2 egymás(eladó+enyém) mellett, 1 a szembeszomszéd keritésének tövében (Ároné)(ő mondta hogy álljunk inkább oda, mert igy könnyeben tud ráfordulni a bejárójára)! Reggel anyum kocsija nem indult(éjszaka a garázs előtt szélárnyékban áll), igyhát félre lett állítva egy 4. helyre! ÉN a sajátommal elmentem suliba!

Délután közli a szembeszomszéd hárpia (Eddig 2 férjet fogyaszotott el, valamint gyerekével is "kitűnő" a kapcsolata, köszönhetően jellemének) hogy reggel kijárás közben nekitolatott a zöld polszkinak a Mondeojával, és ADJUNK MI NEKI betétlapot, merthogy ez neki százezres kár! Eltörött a hátsó lökhárítója, zöldpóknak meg behorpadt a bal hátsó sárvédője(még nem vizslattam meg közelebről)! Szóval faja a helyzet, még jó hogy 2hete lett kész az auto!
Nah majd meg lesz kommunikálva vele hogy az nem ugy van ahogy ő azt elképzeli! NEki tolat egy állo autonak és mi fizessünk még neki! :)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!