2006.06.07. Szerda

 Reggel volt egy kis sportolásom(kocsitolás)! Történt az hogy kb 1.5-2hete nem használtam az autom(nem mentem sehova)... csak állt a ház előtt a ponyva alatt! Gondoltam hogy ma reggel nehezen fog indulni...de mocit se forgatta meg az önindito, azt hittem megint az ****t be! Aztán probáltam betolni hugom segitségével...de nem akarta az igazságot! Egy idő után elkezdett kattogni a kpzár/risztó központja, ebből tudtam hogy 100% akksi gyengeség a gond! Persze rohadt elektronika szivat mert ilyenkor nem enged inditani se <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/smile.gif">
Tesom kocsi kulcsát nem sikerült megtalálnia hugomnak, úgyhogy arrol nem tudtam bebikázni(ezuton is kössz a lehetőséget Áron)! Leszaladtam a pincébe a pót akksiért, reménykedtem hogy fel van töltve. Amint bika kábellal összekötöttük elmúlt a kattogás és pöccre indult! Nem is hallgattam zenéz inkább utjaim során!

Még hazafelé müvelt egy érdekeset, azt vettem észre hogy nem világit a müszerfal háttér világitása!(ledes miatt jól látszik) Megállok..vizsgálgatom, semilyen viszajelző nem volt jó a müszerfalon, lámpa kinnt világitot, indexek, vészvillogo nem! kicsit piszkáltam a müszerfal csatlakozóit, de nem lett jobb! Hagytam a pecsuba, elindultam, kb 5méter után minden helyre jött!

Utánna minden rendben volt szerencsére!
Utálom az elektronikát <img src="http://www.fiat126.hu/images/smiley/smile.gif">

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!