2006.07.10. Hétfő

A hétvégén a Velencei-tónál voltunk a Club126 taliján!

Csütörtök délután Áron letekerte az ablakomat, annyira hogy sarkával akart feljönni csak. Nem volt semennyi időnk se, úgyhogy így mentem le Velencébe is. Pénteken Áron pár órás kűzdéssel helyre hozta a problémát. A bowden kicsit összekeveredett, meg ablak is kiesett a helyéről.

Oda úton Kisbér előtt kicsit csörömpölt gyorsításkor meg füstölt az autó, de kitámasztottam a reaktor fedelet és minden ilyen tünet elmúlt! De melegen még mindig nehezen indul a gépezet.

Szombaton DJ Arpee-val jártuk a tájékozódási verseny útvonalát fénykézés céljából! Egyszer elhagytam a mágneses rajtszámomat, egyszer a tetőn felejtett szendvicsek maradtak le :) Egy kis leejtőn 130 km/h felé sikerült hajtani a gépet! (nem kíméltem az autót, úgyis motorgenerál előtt vagyok)

Vasárnap reggel fura hangokat adott a kocsi eleje fékezéskor, lassuláskor! Ennek utánna nézek majd!

Este hazafelé semmi gond, csak megálláskor mindig a kopogó hang zavart. Körülbelül fél 11 re értünk haza, mert beugrottunk Kincsesbányára Árpit kirakni, majd Bakonyszombathelyre a hangfalakat kirakni, majd Ászárra pizzázni, majd Keréktelekire Anettot kirakni. Út vége felé már majdnem elaludtam, de az autópályás hajtástól feléledtem.

Szendvicsek itt még megvannak Pákozdi emlékmű parkolójában Lili-Dömi-Áron-Zsófi Rozival Rozi már megint ott van:P Kincsesbányai víztározónál

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!