2006.09.05. Kedd

Jujj de régen írtam ide, de akkor most pótolom!

Szóval ott tartottam, hogy a difi kopog. Elöszőr cseréltem hátfalat, hátha azért nincs középen a cucc. Nem lett jobb. utánna foghézagot állítottam, de az sem segített (azért kellett állítani mert lehetséges hogy a 2 féltengely csapágyházat felcseréltem, és abban van a fogházag állító gyűrű).
Keleti tali előtti pénteken Áronnal kikaptuk a váltót a kocsiból, másnap kicseréltük a difit benne, majd vasárnap este visszaraktam a váltót. Kocsit megemelve, kereket forgatva megint volt kopogás, de a próba út alatt nem. Öröm et bódottá! Másnap hajnalban indultam Egerbe egyetemi gólyatáborba. 70es tempóval mentem végig, semmi probléma nem volt! Csütörtök este tovább mentem Miskolcig, Robiéknál aludtam (itt is köszi). Péntektől vasárnapig a Keleti Találkozón vettem részt, naon jó móka volt!
Még Egerben valamikor valószínűleg egy felpattanó kavics megrepesztette a jobboldali ffényszóró búráját. A tájékozódási verseny közben egyszer csak eltörött a 500km-t futott váltóösszekötőm, de szerencsére pár száz méterre volt egy autósbolt, ahol tudtak adni újat! Vasárnap este értem haza, kb 1100 km-t mentem a héten, motorral semmi probléma nem volt.

Múlt héten utánna húztam a hengerfej csavaroknak, meg állítottam szelephézagot, bár még mintha még mindig kicsit beleverne vmelyik himba a szelepfedélbe. Persze a szelepfedéltömítés már elég rongyos volt, és otthon nem volt tartalék, de azért eljutottam vele a boltig (kisebb olajszórás árán), ahol ki is cseréltem gyorsan. Most legalább parafa tömítést adtak.

Ezután menetközben elveszett a gázbowdent és a karbit összekötö rudacska biztosito fémecskéje, így hazáig pár km-enként meg kellett állni visszatenni a helyére a rudat.

Most van pár dolog amit meg kell csinálni:
-olajcsere
-fényszoró csere
-a bal ajtó iszonyúan lóg
-laprugó egyre jobban mosolyog, bal első kerék már nagyon terpeszt, kovácsoltatni kell egy új ültetettet
-van vmi (újabb) rejtélyes elektronikai gubanc, időnként sipolnak a hangfalak, attól függően hogy be van-e riasztva a kocsi, ill szól-e a rádió.

Kb ez történt az elmúlt időkben, csak nem nagyon értem rá leírni mindig az aktuális dolgokat.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!