2006.09.29. Péntek

Ma délután 5kor jött Nándy, aki autóvillamossági szerelő, amugy meg pókos is! Első küldetés a index vadászat volt. Probléma ott volt, hogy múlthéten, mikor az ajtómat csináltuk, sikerült felcserélnem 2 vezetéket az ajtóban. A tükör index 2 vezetékét, ezért zárlatos volt a rendszer. Hiba elhárítva, index, vészvillogó működik. De ha már van kéznél egy szakember, meg egy elektromos indexrelé, akkor már az is be lett építve az autóba! Mostmár minden esetben rendes ütemben, hangos kattogással indexel a tütü.

Következő küldetés a tompított és a reflektor lerelézése volt. Nándy nem is időzött vele sokat!

Közben a szelepfedél tömítést is kicseréltük Endrével, mert már szórta az olajat a motor.

Fél 8 körül végeztünk is, addigra már ott volt Sziszi, akinek múlthéten váltót cseréltünk Áronnal, de a gumiharangok és a difi csapágyház tömítőgyűrűi rosszak voltak, így 1 hét alatt majdnem kifolyt az összes váltóolaj.

Köszönet Nándynak az anyagbeszerzésért, a drótvadászatért, és a gumiharang cserés dolgonál az aszisztálásért! Köszi Endrének a nem tudom mit! (szelepfedél? :) ) Köszi Sziszinek, hogy szórakoztatott bennünket, meg, hogy egy idő után elaludt :)

Laprugót még mindig nem cseréltem ki, talán majd jövő héten! De amúgy is van még jópár problemó itt-ott! (pl január óta nem működik a fényváltóm :) )

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!