2007.02.25. Vasárnap

Pénteken megrendeltem az új papucsokat a tütüre, csütörtök-péntek magasságában fel is kerül az autóra.
Ma kicsit ráhúztam a jobb hátsó kerékcsapágyakra, mert kotyogott a kerék, majd feltettem az alufelniket is. A jobb első kerék, ha totál kitekerem balra a kormányt, beleér egy bilincsbe, amit a kerékösszetartáskor kell kilazítani. Múltkori kerékösszetartás állításkor a futóműves pont úgy állította azt a bilincset, hogy nem jó, de majd megigazítom jövő héten.

Munkahelyemről tudtam hozni szivacsot (vagy valami olyami, fűtéscsöveket szigetelnek vele), amit betudtam rakni a csomagtartóba a cuccok alá.

Kivettem a műszerfalat is, hogy Áron megvizsgálja, hova tűnt el a háttérvilágításom.

Kiegészítés: ma (hétfő) esik a hó Veszprémben...lehet januárban kellett volna felrakni a nyári kerekeket, akkor lett volna tél idén :)

Kommentek

Subbass

szevasz Dömi!
szeretném megkérdezni, hogy menniért sikerült ezeket a remek felniket beszerezni? jah és hogyha kicseréled a felniket a kocsin, tehát nagyobbakat raksz rá, kell e hozzá valami más is.arra értem pl hogy kell e emelni a rugókon, vagy kell rajta cserélni eredeti gyári íveket?
elõre is kössz Subbass

Subbass

jah és minden elismerésem, frankó kis verdát hoztál össze. :D

Dömi

Subbass #2579:
Subbass #2580:
Remek felnik körülbelül 15-20000/db tól kaphatóak a www.startgumi.hu oldalon keresztül, vagy használtan vadássz! Amugy a fiat126.hu-n a cikkek között van egy irás a témával kapcsolatban!
Ezzel a felnivel (5,5X13 ET 35) nem kell semmit modositani, ha megfelelõ gumit veszel hozzá, ami kb 20000ftnál kezdõdik.

Amugy kössz a dícsérést, de nem az én munkám az autó, amint a leírásában említem is!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!