2007.03.08. Csütörtök

Ma fededezzük fel Várpalotát és környékét nevű játékot játszottam :)
Várpalotára kellett mennem, hogy átvegyem 126fan (Endre) 126fan emblémáját :) Amíg vártam a csókát megigazitottam a km óra spirált, mert még mindig nem mért.

Palotáról elindultam Győrbe. Még a koleszban megnéztem, hogy merre kell menni, és felirtam a útba eső településeket: Tés, Szápár, Csetény, Dudar, Bakonyoszlop stb...

Várpalotán csak az egyik irányból volt kitáblázva, hogy merre kell Szápárra menni, még szerencse hogy hátra néztem, hogy mi van azon a bizonyos táblán. Már örültem, hogy megvan a helyes irány, erre szembe jött egy Y elágazás, persze nuku tábla, hogy mi merre? Elmentem balra: egy idő után kiderült, hogy nem nyert. Utánna még egyszer kértem a közönség segítségét, és így sikerült végre elhagyni Várpalotát.

Pár km után jött egy elágazás, TÁBLÁVAL: Tés vs Szápár. Egyre jobb - gondoltam. Elvileg Tésen belül kell Szápár felé kanyarni, úgyhogy mentem is arra. Tésen kérdezősködtem, közölték hogy menjek vissza a kereszteződésig, és a másik irány a nyerő.
Huuu az nagyon szép út volt, erdő közepén, sok visszafordítóval...stbstb (olyan Bakonybél feeling).

Elérkeztem egy kereszteződéshez: Balra Zirc, jobbra Mór, szemben pedig Szápár üdvözöl :) Zircre nem akartam menni , Mórra mégúgyse, gondoltam akkor Szápár a nyerő (térkép szerint azin beülül kell Csetény felé menni). Az utca embere tudomásomra hozta, hogy induljak el Zirc felé, az a jó irány.

Meg is lett Csetény, majd Dudar is...majd elsőre (!!!!!) Bakonyoszlop felé is eltaláltam (nem csoda, mert ki volt táblázva :) ) Aki vörös utat akar látni menjen oda, a bauxit cipelő teherautóknak hála ott lehet.

Utánna már nem volt semmi izgalom, leszámítva az esőt és, hogy Nyúlon elkezdett a lábamra csöpögni  a víz. Egyenlőre nem tudom hol jut be a csomgatérbe. Elölről nem nagyon jutna el a kábelköteg likjáig. Endre szerint valahol a zár felé csoroghat be. Majd meglássuk.

Szerencsére a megszakítóval nem volt problem.

Kommentek

hollo

GPS?

kissefa

Miért nem hívtad fel nyuszy-t? :D

Dömi

hollo #2863:
ABC? :) Amugy nem sokat járok ilyen úttalan utakon, szóval nem hiszem hogy arra kéne költenem pár 10000 Ft-ot :)

kissefa #2867:
hát végszükség esetén biztos felhívtam volna, de mindig volt valaki az utcán, akit le lehetett infózni!

Buszos Petya

hollo #2863:
Dömi #2868:
THC! :D :D :D

Amúgy tényleg elképesztõ, mennyire szarul és logikátlanul vannak kitáblázva az utak itthon. Térkép nélkül gyakorlatilag lehetetlen tájékozódni, tõlünk nyugatabbra pedig simán el tudsz mászkálni térkép nélkül csak táblák alapján is...

Dömi

Buszos Petya #2872:
VBK! :)

Hát normális térkép nem volt nálam Veszprémben, az utvonalterv.hu-n meg nem jol vannak berajzolva a település határok, kb ennyi a problem! de nem lényeg...haza találtam :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!