2007.06.20. Szerda

Vasárnap Vezsprém felé tartva elkezdta az autó a "bizonyos fordulaton rángatok" nevű játékot. Gondoltam, hogy kondenzátor, de nem álltam meg kicserélni, elmegy az Veszprémig. Eplény és Gyulafirátót között Áronnal játszottuk a szokásos játékunkat: 2 polski sorban előzi az autókat. A baj csak az volt, hogy 80-90nél 4esben rángatott az autó, szóvel 3asban kellett húzatni, hogy menjen. Bár elég gyanús volt, mert ha falvakban 50nel mentem 4esben, gázadásra nem reagált az autó, ha visszaváltottam 3-omba, akkor ment. De ha 3asba mentem sokáig 50-nel, akkor csak váltás után gyorsított. Az egyik ilyen hosszabb szikra kimaradás után volt egy nagy durranás, meg kicsik amúgy is folyamatossan. Mögöttem jött egy német a bmw-jével, a nagy durrnál hirtelen lelassított, lehúzódott és 20-30 méter követési távolságot tartott :) Áron a bmw mögül látta a szép dupla lángcsóvát :) Veszprémben egy pirosnál állva pörgettem a motort, hogy ne fulladjon le, persze közben durrog össze vissza, előttem meg a sportmotorról hátranéztek mind a ketten hogy mi bajom van :) Zöldnél ki is lőtt... biztos azt hitte, gyorsulni akarok.
Másnap megnéztem a hibát: a megszakító és a trafó közötti kábel ráért a kipufogóra, leolvadt a szigetelése egy helyen , testelt és emiatt nem volt mindig szikra :) Lehet ki kéne cserénem egy rövidebb kábelre :)
Siker után elmentünk Káptalanfüredre meglesni a nyaralót, majd kis kerülővel Mikihez mentünk szórakoztatni generátor csere közben. Egyszer csinált olyat az autó, hogy nem indított az önindító, de utánna soha többet. Saru nincs leesve.
Próbáltam beállítani a rektortető zsanérjait is, hogy könnyebben járjon le és fel az ajtó...de nem jött össze.
K betű: kis autó-nagy sötét K-betű: Veszprémi minitalikor tyúk létra:) képzeletben szereltem:) Hollónak nagy ember-nagy vas-kis vas Beleérne?:) Igásállat:) vonat alá kerültem:( laprugót polskiba? először foggal próbálkoztam... majd szerelős overállal és autóval... Teljes siker:)

Kommentek

Törölt felhasználó

Kurvajó képek : o) : o) : o)

Subbass

Valaki nagyon ki van combosodva. vagy csak azt hiszi. :D

hollo


Vágom !
Hozhatod Velencére! 1 garnitúra / 6 db /

kösszencs!

Dömi

Pallagi Norbert #5166:
igyekszik az ember. :)
kár hogy telóval készültek:(

Subbass #5167:
he?

hollo #5174:
igyekszem! Osz-car nem akar hozni, vagy nem érted el õket?

hollo

Dömi #5179:

utóbbi
rádbíznám inkább OK?

Dömi

hollo #5180:
oks, igyekszem!

Buszos Petya

Az uccsó kép az nagyon király. Amúgy ha már mind a ketten Veszprémbe jártok, miért nem mentek ketten egy autóval? ;) :D

Dömi

Buszos Petya #5201:
abba mi a jó? :) Amúgy szokott lenni utasunk is...meg haza sose együtt megyünk....meg itt Veszprémben is kell ám járkálni :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!