2007.09.02. Vasárnap

Azt a telibeb*szotthengerfejbőlmenetkijövősk*rvaélet!

Reggel mentem tankolni, eléggé kerepeltek a szelepek, otthon megnéztem, hát fel volt lazulva a himbasort rögztő egyik anya. Lehúztam, de csak finoman, mert nem szeretem, ha ki jön a menet a likbó. (jah tegnap is volt ugyanez anyagbeszerző körúton, csak a másik csavar)

Fél 1kor  fullra pakolva indultam Veszprémbe.
Ravazd után megint rá kellett húzni a csavarra, de most is figyeltem, hogy ne tépjem megőket. Veszprémvarsány után kb 5km-rel ismét félrálltam.
Kijött a menet a hengerfejből, ugyanúgy mint a múlthéten, csak a külső csavarnál.
Próbálkoztam a nálam lévő tömítő-ragasztó pasztával, nem sok siker. Jól fel állítottam a szelepeket,hogy mindenképpen nyomja a szelepeket. Ezután telenyomtam a tőcsavart anyával úgy, hogy felüljön a szelepfedél rajta,összehúztam. Beraktam 2 szelepfedéltömítést, hogy legyen az is benne :) . Gyorskötözővel lebiztosítottam még a csigaház egyik likjához, meg a termosztátházhoz a szelepfedelet, hogy az is tartsa a szentlelken kívül.
Hát annyira nem jött be ez a taktika sem, de haladtam kb 1 km-t, amikor jött az első emelkedő, amin nem tudtam felmenni. (már csak 40km és a Bakony hegység választott el Veszprémtől). Telefonáltam Istvánnak, majd Báles - Micci  - Tamásnak, aki Súrról elindult egy csere hengerfejjel.
Én közben sűrű anyázásokkal színesítve leszedtem azt a szart. Pont végeztem mire megjött Micci. Összeraktam, nagynehezen, de elindult az autó, Veszprémig meg sem áltam.

Most van két lehetőség:
1. Autóm a hagyományt folytatja, és most minden héten hengerfejet szerelek. Ehez k*rva nagy pech kell, hogy pont ugyanúgy menjen tönkre egy másik hengerfej, mint az előző
2. Valami kurvára nem jó az autóval. Szelephézag a hengerfejtömítés cserével kapcsolatos dolgok miatt folyamatossan jó volt. A csavart sose húztam agyon, pont azért, hogy ne járjak így. Persze nem lötyögött a himbasor.

Akkor most mivan?

Ezer köszönet Miccinek, igyekszem minél hamarabb visszaszolgáltatni a hengerfejet.



Hülye kurva.

Kommentek

KG

Ez így kemény. :D
Kitartás!

Nem óhajtod nagyobbra felfúrni a himbasort tartó csavar menetét a hengerfejben?

Dömi

KG #6328:
az eredeti hf-emben úgy lesz megoldva, hogy 10-8-as lépcsõs csavar. Ahogy a bisben is gyárilag. Meg a mostani is meg lesz csinálva tarcsiba :)

obrotka gyula

Dömi #6335:
akkor mit érdeklõdöl te új hf-rõl, mi????
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

hollo

Meg van átkozva a hengerfej???

Dömi

obrotka gyula #6338:
mikorra ér az ide? :) meg mindig kell 1-2 tartalék :)

hollo #6339:
vagy én? :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!