2007.09.16. Vasárnap

Tegnap vettem tolató lámpákat, valamint tengelycsonk anyákat.

Tolató lámpákat fel is raktam különösebb gond nélkül, a jobb még néha harcol a kipufogóval, de majd eldöntik a vitát. Kép nincs, ugyan olyan, mint ahogy 126fan autóján mutat, csak mind a kettő világos búrás :)

A tengelycsonk anyák végül nem kerültek felhasználásra, mert nem kerékcsapágy gond lesz, hanem függöcsapszeg kotyogás. Az majd a jövő.


Közben Ria hivott, hogy a gyemgélkedés, majd szelepállítás, majd rendben levés után megállt a polskija, nem indul el. Both Szabolcs elvontatta idáig Pápáról. Mikor Áron körbe akarta forgatni a motort, feltünt neki hogy a főtengelyt forgatva, néha a szelepek meg sem moccannak. Ergo vezérműlánc csere. Itthon csak egy használt volt, de az is jobb volt a fennt lévőnél. Külömbség a kettő között: van fog a kisfogaskeréken. Kb olyan szinten van elkopva, mint ahogy a győri totalcar büfében a pultra kirakott volt. (2006-os őszi tali résztvevők emlékezhetnek rá).
Kicsit pucováltam az alkatrészeket, aztán összeraktam. Közben persze utánna húztam a hengerfejnek, mert ment 500km-t multhét óta az autó. No meg nehogymár hengerfej nélkül teljen a hétvégém :)

Tolató lámpa ügyben Áronnak, vezmülánc ügyben Áronnak és Endrének köszönet.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!