2008.07.27. Vasárnap

Ahogy már minden blogoló résztvevő megírta, a múlt héten lezajlott a nyári találkozó.
Péntek kora reggel indultam Velencére, végig esőben haladva értem oda.
Szerencsére idén okosabban csináltuk a regisztrálást, ezért több szabad időm volt. Éjszakák eseményeiről nem tudok nyilatkozni, mert a nap sör adag elfogyasztása után 1-2 óra felé mindig elmentem pihenni. Majd következő találkozón fesztiválozunk, meggyezünk, fényezünk. :)
Tombolán nyertem egy fantasztikus kuplungtárcsát, jó lesz az még valamikor.

Korábbi években a vasárnapi versenyeken sosem indultam ,mert nem akartam a hardy-menesztő páros valamelyikével szorosabb kapcsolatot kialakítani. Gömbcsuklóval bátorkodtam mindhárom versenyszámban szerencsét próbálni. Egyesek szerint ha nem pörgetem annyira az autót, akkor még dobogós idő is lehetett volna a futamokból. Dehát ki bírja ki, hogy ne csapasson kicsit? :)
Gyorsulást hamar elbuktam, mindkét alkalommal a erőteljes gázadás következtében a gázbowdent biztosító izé elcsúszott, ezért nem tudtam teljes gázzal menni:( Sebaj.

Műszakilag annyi történt, hogy állítottam megszakítóhézagot, mert néha már rángatott a gép. Amúgy meg eltűnt a töltésem, de ezen már nem lepődök meg.


Kedden megvettem István 22-től a generátorát, majd szerdán be is ügyködtem a kocsiba.(kicsit bonyolultabban mint ahogy szoktam, mert ezúttal cseréltem az elülső ventilátor-burkolat lemezt is.) Lett töltés, most majd Nándyval megpróbálunk a 3 szar generátorból csinálni egy jót. Meg ki kéne találni, hogy miért fogyasztja a generátorokat a kocsim.

Az elmúlt hétvégén a pincében pakolásztam, mert már nagy volt a rumli. 3-4 kupacban voltak az alkatrészek, amik innen-onnan ebből-abból hozzánk kerültek. Egyelőre csak a különböző külső-belső műanyagokat, és fényt kiadó szerkezeteket tudtam rendezni. Pár dologból egész tetemes mennyiség verbúválódott össze az évek során. Összesen találtam 13 első index búrát, 8 hátsót, 9-10 első fényszórót, 4 hátsó és 8 első indexfoncsort. Meg sokminden másból sokat. (pl biztonsági övből van kb 5 garnitúra, műanyag szempillából 8 db).
Ezeket szépen megtisztítottam mosószeres vízben, majd kartondobozokba elpakoltam. A dzsuvásabb része a dolgoknak majd most jön, amikor a motor-váltó-futómű alkatrészeket kell megtisztítani. Aztán valahogy elpakolni, hogy ne érje őket a kosz. Ja persze mindezt úgy, hogy ne pakoljam mélyre azokat a dolgokat, amik esetleg kellhetnek a közeljövőben.
Majd valamikor folytatom.
nyomás Itt még tartotta a stift a bowdent:) Még nagyon álmosan...

Kommentek

obrotka gyula

:) :)

Elsõ kép még mindig kurva jó! :) :)

Valóban jót mentél a szlalomon.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!